Szolgáltatásaink

Újdonság!

Cégvezetőknek, cégek alkalmazottainak egyéni vagykiscsoportos nyelvi kurzusok szervezése akár kihelyezett képzés keretében is. Rugalmas időbeosztással.

További információ a nyelviskola irodájában illetve telefonon, e-mail-ben vagy személyes találkozás keretében akár az Ön cégénél!

EGYÉNI  / KISCSOPORTOS  

ANGOL - NÉMET  NYELVTANFOLYAMOK

BRAINTURBO  MÓDSZERREL:

HÉTVÉGÉN IS  IGÉNY SZERINT!

JELENTKEZZ MOST!

30 - 40- 50- 60 ÓRÁS EGYÉNI KONTAKTÓRÁS ÉS KISCSOPORTOS TANFOLYAMOK

ELŐZETES TUDÁSSZINT FELMÉRÉS

RUGALMAS IDŐBEOSZTÁS

 

ANGOL

NÉMET

KER SZINT

BRAINTURBO MÓDSZER

BRAINTURBO MÓDSZER

A

smiley smiley

B

smiley smiley
 

SPANYOL

 

A

smiley  

B

sad  

  

 

A Brainturbo egy forradalmian új nyelvtanulási módszer, ezért szeretnénk a leggyakrabban feltett kérdésekre válaszolni.

Miben különbözik a Brainturbo módszer a hagyományos nyelvoktatástól?

Két pontban megfogalmazható a különbség. Az egyik, hogy a Brainturbo-nál relaxációs állapotban történik a tanulás egy része. (Azért mondjuk, hogy egy része, mert a tanulási folyamat a gyakorlatban három szakaszból áll.) A másik, hogy ebben a relaxációs állapotban képi és hanganyagokat egyidejűleg juttatunk el a hallgatókhoz a labor óra során. Vizuálisan, egy videó szemüveg segítségével megjelenik az idegen nyelvű szöveg, mellette a magyar jelentéssel, valamint a fejhallgatón keresztül hallható az idegen nyelvű szöveg.

Csak labor órákból áll az oktatás?

Nem. Amint már említettük, a tanulási folyamat három szakaszra osztható. A labor órákat követi egy „otthoni” szakasz és végül egy tanári óra zárja az adott lecke feldolgozását.

Én külföldön szeretnék dolgozni, ezért van szükségem a nyelvismeretre. Önök tudnak ebben segíteni nekem? (új tematika, ált. tematikák, egyedi oktatás-egyéni célok érvényesülnek)

Igen, tudunk. A Brainturbo legújabb fejlesztése pontosan erre a növekvő igényre kínál megoldást. Német és angol nyelven is tudjuk biztosítani az oktatást a hallgatóknak. A külföldi munkavállalással kapcsolatos tematikánk olyan témaköröket ölel fel, mint például állásinterjú, munkaadóval való kommunikáció, kapcsolatfelvétel a kinti munkaügyi központtal, banki szolgáltatások igénybe vétele, stb. Természetesen van általános témákat tartalmazó tematikánk is, amely a hétköznapi társalgásra, vagy éppen nyelvvizsgára készít fel. Nálunk számít, hogy ki miért szeretne nyelvet tanulni. Fontos, hiszen ennek ismeretében lehetőségünk van teljesen egyénire/egyedire szabni az oktatást, hogy mindenki megtalálja a számítását. A tanári órákon figyelembe vesszük az egyéni igényeket, és annak megfelelően folyik a tanulás, például szakmai szókincs fejlesztése, több nyelvtan, stb. Így érvényesülhetnek az egyéni célok.

Vajon nálam működik, el tudom érni ezt az állapotot? (akaratunktól függetlenül beinduló folyamat, napi 2x átesünk rajta)

Gyakran elhangzik ez a kérdés, de nagyon egyszerűen megválaszolható. Ez a relaxációs állapot egyáltalán nem áll tőlünk távol, tulajdonképpen naponta kétszer egyébként is átesünk rajta, este és reggel, tehát akaratunktól függetlenül beinduló folyamatról beszélünk. Ez egy nyugalmi állapot az ébrenlét és a mélyálom között.

Mennyi idő alatt végezhető el a kurzus, és milyen időbeosztással tudok jönni?

Az, hogy mennyi idő alatt végezhető el a kurzus több mindentől függ. A 40 órás kurzusunkat alapul véve, a módszer javaslatának megfelelően, ami hetente 4 alkalmat (2 labor, 2 tanári óra) jelent, optimális esetben 10 hét alatt elvégezhető a tanfolyam. Ettől persze el lehet térni, (a heti nimimum az két alkalom) lehet kevesebbszer vagy többször is jönni, bár ha nem muszáj, azt inkább nem javasoljuk. Függ még attól is, kinek mennyi ideje van, mennyire sürgős a tanulás, illetve milyen ütemben tudja feldolgozni az anyagot. Az időbeosztás tekintetében maximálisan rugalmasak vagyunk. Egyéni képzésről lévén szó, mindenki a saját időbeosztásának megfelelően tud jönni hozzánk. Hallgatóink széles körből kerülnek ki, megfordulnak nálunk több műszakban, külföldön dolgozók, orvosok, mesteremberek, és a munkájukon túl legtöbbször családos emberek, rengeteg napi teendővel, így feladatunknak érezzük azt is, hogy ehhez teljes egészében alkalmazkodjunk, gyakorlatilag reggeltől estig várjuk hallgatóinkat.

Mi van, ha le kell mondanom egy órát, mert nem tudok jönni, akkor elveszik az az alkalom?

Folytatva az előbbi gondolatsort, a fentiek tekintetében nem csak azt vesszük figyelembe, hogy mikor tudnak órára jönni a hallgatóink, hanem azt is, ha éppen nem érnek oda hozzánk, hiszen a mindennapok zajlanak, és bármi közbejöhet. Ilyen esetben nem veszik el az alkalom, hanem pótolunk. Legyen szó tanári vagy labor óráról. Mindehhez igyekszünk barátságos, családias légkört teremteni, fontos, hogy hallgatóink minden alkalommal szívesen jöjjenek hozzánk.

„Amit élvezettel tanulunk, azt nem felejtjük el.”
(Louis Mercier)

 

A Brainturbo olyan személyre szabott képzést kínál, amely teljes mértékben alkalmazkodik a hallgató céljaihoz, időbeosztásához. Egyénileg végezhetők a 40 illetve 50 órás tanfolyamok, melyek által 1000-1500 szavas szókincset kínálunk elsajátításra egyéni időbeosztás mellett naponta 8.00 -18.00-ig a Zala Plaza irodaszintjén.

Rendelkeznek-e speciális tananyaggal?

A Brainturbo mindenkire gondol, s igyekszik naprakész programokat fejleszteni a lakossági igényekhez alkalmazkodva. Az általános szókinccsel rendelkező angol- német tematikán kívül megtalálható nálunk az üzleti angol, kirándulóknak a turista angol, s legújabb fejlesztésként a külföldi munkavállalás nyelve sajátítható el angol és német nyelven. Ez most a legkeresettebb az érdeklődők körében.

Kik szereznek nyelvtudást a Brainturbo által?

A hallgatóink széles körből kerülnek ki: orvosoktól a mesteremberekig, mérnököktől az egyszerű munkásembereken keresztül a kereskedőkig tanulnak nálunk különböző célokkal. Itt mindenki megtalálja a számítását…

Miért választják a nyelvtanulásnak ezt a fajtáját egyre többen?

Mindenki számára a leghatékonyabb tanulási forma, mely relaxáció keretében juttatja el a hallgatót a használható, tartósan megmaradó nyelvtudáshoz. A hangsúlyt a beszédre helyezve, s mindezt igényes környezetben, stressz nélkül. Alkalmanként 45 percet vesz igénybe és nincs szómagolás, vagy házi feladat.

Várjuk Önöket szeretettel egy ingyenes próbaórára!